top of page
Achtergrond

INFLUFOX is een jong en dynamisch online marketingbureau dat in juli 2023 van start is gegaan. We geloven in de kracht van digitale marketing en creatieve oplossingen om merken te laten groeien en bloeien.

Bij INFLUFOX hebben we diepgaande kennis van de nieuwste trends en streven we ernaar om resultaatgerichte campagnes te creëren met meetbare impact. Klanttevredenheid staat centraal in ons bedrijf. Ons toegewijde team van jonge marketeers is zowel enthousiast als deskundig en we zijn vastbesloten om samen met jullie aan de digitale groei van jullie bedrijf te werken, met een focus op het leveren van optimale tevredenheid.

INFLUFOX haar visie is om een vooraanstaand marketingbureau te worden, met grensverleggende strategieën en campagnes die klanten helpen om zich te onderscheiden in een concurrerende markt.  INFLUFOX haar missie is om bedrijven te versterken, hun impact te vergroten en hen te begeleiden naar groei en succes in een voortdurend evoluerend marketinglandschap.

Bij INFLUFOX cultiveren we een unieke bedrijfscultuur waarin respect en samenwerking centraal staan, waardoor ons team kan bloeien. Onze missie is om bedrijven te ondersteunen bij het bereiken van succes in een voortdurend veranderend marketinglandschap. We benutten onze diepgaande expertise om resultaatgerichte strategieën te ontwikkelen en optimale digitale oplossingen te bieden, altijd met de klant centraal. In onze warme en gastvrije werkomgeving moedigen we creativiteit en toewijding aan. Deze positieve sfeer inspireert ons team om consequent hoogwaardige diensten te leveren, wat resulteert in meetbare groei en succes voor onze gewaardeerde klanten. Bij INFLUFOX zien we onszelf niet alleen als leveranciers van marketingdiensten, maar als partners die samen met u bouwen aan een stralende toekomst voor uw bedrijf. 

Wil jij onderdeel worden van ons dynamische bedrijf? We zijn altijd op zoek naar getalenteerde en gepassioneerde mensen om ons team te versterken.

Bekijk hier onze openstaande vacatures

INFLUFOX

  • LinkedIn

Julian, een van de twee eigenaren bij INFLUFOX, heeft een sterke achtergrond in bedrijfskunde en is expert in resultaatgerichte strategieën voor klantsucces.

Julian Weerts

Mede-Eigenaar

  • LinkedIn

Als mede-eigenaar bij INFLUFOX benut Thomas zijn ICT-expertise voor optimale digitale oplossingen met de klant centraal.

Thomas Stam

Mede-Eigenaar

Let's Work Together INFLUFOX
 

Contact@influfox.nl
Tel: (06) 25 21 86 95
Zwolle

Service gebied: NL & BE

KVK NR. 89945727

BTW NR. NL 8651 60955

  • Instagram
  • X
  • LinkedIn

© 2024 INFLUFOX . Made with Wix Studio™

bottom of page