top of page

Zoekmachineoptimalisatie

is het proces van het verbeteren van de zichtbaarheid van een website in zoekmachineresultaten om meer organisch verkeer aan te trekken door middel van relevante zoekwoorden en contentoptimalisatie.

SEO

E-mailmarketing is een digitale marketingstrategie waarbij e-mails worden gebruikt om gerichte boodschappen te verzenden naar een specifieke doelgroep met als doel betrokkenheid te vergroten, relaties op te bouwen en conversies te stimuleren.

E-mail marketing

Display advertising is een vorm van digitale marketing waarbij visuele advertenties, zoals banners en video's, worden weergegeven op websites en andere online platforms om merkbekendheid te vergroten, doelgroepen te bereiken en leads te genereren.

Display Advertising

Zoekmachine adverteren is een digitale marketingmethode waarbij adverteerders betaalde advertenties weergeven in zoekmachine resultaten om gericht verkeer naar hun website te sturen en conversies te genereren.

SEA

Conversie optimalisatie is het proces van het verbeteren van websites of apps om meer bezoekers te laten handelen zoals gewenst, zoals aankopen doen of aanmeldingen voltooien.

Conversie Optimalisatie

Een marketingplan is een strategisch document dat de doelen, doelgroepen, strategieën en budgetten van een bedrijf voor marketing vastlegt om groei en succes te bevorderen.

Marketingplan

Let's Work Together INFLUFOX
 

Contact@influfox.nl
Tel: (06) 25 21 86 95
Zwolle

Service gebied: NL & BE

KVK NR. 89945727

BTW NR. NL 8651 60955

  • Instagram
  • X
  • LinkedIn

© 2024 INFLUFOX . Made with Wix Studio™

bottom of page