top of page

Een geslaagde samenwerking!

"Gespecialiseerd in het technische hardverchromen met de daarbij noodzakelijke voor- en nabewerkingen."

 

JH Techniek, toegewijd aan technologische vooruitgang, gebruikt actief LinkedIn als platform om direct in contact te komen met klanten en partners. Het bedrijfsprofiel fungeert als een omgeving waar relevante updates en interessante successen worden gedeeld. Door middel van doordachte content wil JH Techniek niet alleen informeren, maar ook een dialoog aangaan met de LinkedIn-gemeenschap. JH Techniek streeft ernaar met doordachte content niet alleen informatie te delen, maar ook haar doelgroep te overtuigen en vertrouwen te winnen.

Ons team heeft recentelijk content ontwikkeld voor het LinkedIn-profiel van JH Techniek. Door middel van strategisch geplaatste en boeiende berichten, willen we bijdragen aan het vergroten van hun zichtbaarheid en het aantrekken van de juiste doelgroep op dit platform.

De gecreëerde content is ontworpen met de specifieke behoeften van JH Techniek in gedachten. Ietswat uiteraard hoog in het vaandel staat bij INFLUFOX. We geloven dat het delen van relevante informatie en het tonen van expertise op LinkedIn een waardevolle manier is om te communiceren met de doelgroep en potentiële klanten.

We kijken uit naar een voortdurende samenwerking met JH Techniek en streven ernaar om verdere successen te behalen in hun online marketinginspanningen.

Op zoek naar aansprekende content voor jouw social media? Neem contact met ons op via: +31 6 25 21 86 95 contact@influfox.nl of het contactformulier op onze website.

Let's Work Together INFLUFOX
 

Contact@influfox.nl
Tel: (06) 25 21 86 95
Zwolle

Service gebied: NL & BE

KVK NR. 89945727

BTW NR. NL 8651 60955

  • Instagram
  • X
  • LinkedIn

© 2024 INFLUFOX . Made with Wix Studio™

bottom of page