top of page

Wij creëren, jij bereikt.

Doelgerichte segmentatie

We segmenteren onze e-mailmarketing nauwkeurig, zodat we je relevante inhoud kunnen bieden, of je nu geïnteresseerd bent in onze nieuwste collectie of exclusieve aanbiedingen als terugkerende klant.

Persoonlijke benadering

We geloven in een persoonlijke benadering waarbij elke abonnee uniek is. Onze e-mails zijn ontworpen om relevante inhoud te leveren die aansluit bij individuele behoeften en voorkeuren, waardoor een sterke band en betrokkenheid ontstaat.

Responsief ontwerp

E-mails zijn ontworpen voor perfecte weergave op elk apparaat, van smartphones tot desktops. Dit zorgt voor een optimale gebruikerservaring bij het bekijken van aanbiedingen en updates.

Automatisering

Geautomatiseerde campagnes zorgen ervoor dat relevante informatie op het juiste moment wordt ontvangen. Of het nu gaat om een welkomstmail na een eerste aankoop of een herinnering aan een verlaten winkelwagentje, automatisering staat klaar om te helpen.

Call-to-action knoppen

Elke e-mail bevat duidelijke en aantrekkelijke call-to-action knoppen. Of het nu gaat om meer informatie verkrijgen, een product bekijken of direct profiteren van een aanbieding, de CTA’s zijn ontworpen om tot actie aan te zetten met slechts één klik.

Analyse

E-mailcampagnes worden continu geanalyseerd om te begrijpen wat het beste werkt voor abonnees. Door statistieken zoals open rates, click-through rates en conversies te monitoren, worden strategieën voortdurend verbeterd om de ervaring te optimaliseren.

Crafting Digital Experiences

Effectieve e-mailmarketing biedt een directe en persoonlijke manier om uw doelgroep te bereiken en te betrekken. Het fungeert als een krachtig communicatiemiddel, met duidelijke en gerichte boodschappen die gemakkelijk gelezen en opgevolgd kunnen worden. E-mailmarketing ondersteunt uw zakelijke doelen door de merkbekendheid te vergroten, klantrelaties te versterken en waardevolle inhoud te bieden die aanzet tot actie, zoals aankopen doen of feedback geven. Het biedt meetbare resultaten en inzichten, waardoor u uw strategieën kunt optimaliseren voor betere prestaties. E-mailmarketing is een essentieel hulpmiddel voor groei en succes, waarmee klanten uw merk kunnen leren kennen, contact kunnen leggen en loyaal blijven, wat bijdraagt aan het succes van uw onderneming.

Let's Work Together INFLUFOX
 

Contact@influfox.nl
Tel: (06) 25 21 86 95
Zwolle

Service gebied: NL & BE

KVK NR. 89945727

BTW NR. NL 8651 60955

  • Instagram
  • X
  • LinkedIn

© 2024 INFLUFOX  Made with Wix Studio™

bottom of page